Slaviša Čurović – Profil

Slavisa Čurović rođen 13 februara, 1977 u Bijelom Polju, Crna Gora. Glumac, poznat po ulogama u Ubice mog oca (2016), Mali Budo (2014) i An Ordinary Man (2017). Oženjen je glumicom Tijanom Čurović.

Filmografija

2016-2018 Ubice mog oca (TV Serija)
Tuzilac Misko

 2017 Psi laju, vetar nosi (TV Serija)
Bankar

 2017 A Balkan Noir
Diler oružja
 2017 Santa Maria della Salute (TV Serija)
Vojvoda Vojo

 2017 An Ordinary Man
Police Officer 4
 2016 Dnevnik mašinovođe (TV Serija)
Policajac
 2016 Jesen samuraja
Radoje
 2016 Fluffy (Kratkometražni)
 2016 Vlažnost
Miljan
 2015 Ruske kape (Kratkometražni)
 2014 Mali Budo
Mirko
 2013 Pevaj, brate! (TV Serija)
Aždaja
 2013 Šešir profesora Koste Vujića (TV Serija)
Carinik

 2009-2012 Bela lađa (TV Series)
Ambasadorov asistent
 2011 Nepobedivo srce (TV Serija)
Arhitekta

 2011 Moj rođak sa sela (TV Serija)
Hrvat
 2011 Naša mala klinika (TV Serija)
Otmičar 1

 2011 Vse v poryadke, mama!
Stanojevich
 2010 Šesto čulo (TV Serija)
Sekula
 2009 Greh njene majke (TV Serija)
Džon

 2009 Ranjeni orao (TV Serija)

Epizoda #1.11 (2009)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *