Snežana Bogdanović – Profil

Snežana Bogdanović (Zemun, 5. novembar 1960), srpska pozorišna, televizijska i filmska glumica.

Biografija

Snežana od 1994. živi u Njujorku sa suprugom Uliksom Fehmijuom i ćerkom Nikom, gdje drže pekaru „Pain D’Avignon“

Nagrade i priznanja
Filmografija
Filmografija glumice Snežane Bogdanović
God. Naziv Uloga
1980.-te
1986. Heroj ulice Ljilja
1988. Roman o Londonu Mlada žena Ser Malkova
1989. Kuduz Badema
1990.-te
1990. Metla bez drške Duškova mama
1991. Original falsifikata Lena
1991. Brod plovi za Šangaj kuma Jelka
1991. Moj brat Aleksa Anka Tomlinović
1992. Aleksa Šantić (TV serija) Anka
2000.-te
2009. The Philanthropist
2009. Na terapiji Danica
2010.-te
2010. Dobrodošli
2013 – 2016. Sinđelići Lila Sinđelić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *