Novi film sa Šerbedžijom u bioskopima od 20. juna (VIDEO)(FOTO)

„Anđeo čuvar“ psihološki triler o seriji ubistava pod hipnozom predvođen Radetom Šerbedžijom i Pilu Asbekom počinje da se prikazuje u bioskopima od 20. juna, saopštio je distributer 2iFilm.

„Anđeo čuvar“je psihološki triler zasnovan na istinitom događaju o zapanjujućoj seriji ubistava pod hipnozom koji su se odvijali u Danskoj u 1950-ima; u režiji renomiranog finskog reditelja Arto Halonena i sjajnom međunarodnom glumačkom glumačkom postavkom predvođenom Radetom Šerbedžijom, Džošom Lukasom i Pilu Asbekom.

U glavnoj ulozi nastupa trenutno jedan od najpopularnijih danskih glumaca mlađe generacije, Pilu Asbek. Svoju karijeru započeo je svetski priznatom i nagrađivanom danskom serijom Borgen, a široj publici svakako je trenutno najpoznatiji po ulozi Eurona Greyjoya u poslednje tri sezone Igre prestola. Ulogu psihijatra odigrao je Rade Šerbedžija, a u ulozi kriminalca Bjørna S. Nielsena koji hipnozom manipuliše i navodi pojedince na ubustva nastupa Džoš Lukas, jedan od najrelevantnijih američkih glumaca svoje generacije, koji je nastupao u nizu svetski poznatih i uspešnih naslova.

Foto: Promo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *