Rajf Fajns i Branka Katić u filmu “Kingsman: Početak”

Jedna od uloga pripala je našoj glumici Branki Katić, a osim Rajf Fajnsa i Harisa Dikinsona, u ostalim ulogama našli su se i Stenli Tuči, Ris Ivans, Metju Gud, Džema Arterton i drugi

Akciona komedija “Kingsman: Početak” naći će se u bioskopima 13. februara sledeće godine, a reditelj Metju Von je rešio da napravi veliki svetski hit poverivši glavnu ulogu poznatom britanskom glumcu Rajfu Fajnsu.

Kao vojnika iz Prvog svetskog rata, grof od Oksforda istupa u ulozi glavnog tvorca prve nezavisne obaveštajne službe Kingsman i zajedno sa mladim Konradom (Harris Dickinson) udružuje se, kako bi se suprotstavili zastrašujućem neprijatelju, čuvenom ruskom mistiku Raspućinu.

U predhodna dva filma “Kingsman: Tajna služba” i “Kingsman: Zlatni krug” fiktivna britanska obaveštajna služba uspeva da preživi skoro sve nedaće, bilo da je reč o mašineriji koji menja čovekov um ili opasnoj epidemiji droge.

Iako džentlmeni po izgledu, čini se da organizacija Kingsman nije nužno počela s dobrim namerama i plemenitim ljudima.

Pitanje je da li njihovo pripadanje plemstvu potiče iz viteštva ili iz ljute nemilosrdnosti.

Jedna od uloga pripala je našoj glumici Branki Katić, a osim Rajf Fajnsa i Harisa Dikinsona, u ostalim ulogama našli su se i Stenli Tuči, Ris Ivans, Metju Gud, Džema Arterton i drugi.

Iako nešto drugačija glumačka postava nego u predhodna dva filma, autorski duo ostao je isti.

Reditelj Metju Von i scenaristkinja Džejn Goldman zajedno su pripremili ovaj poslednji nastavak franšize, ovaj put potpuno izmišljen za razliku od prva dva dela inspirisana knjigom “Tajna služba” pisca Marka Milera.

www.novosti.rs

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *