Otkrivena dugo čuvana tajna: Ovo je ćerka koju je Merlin Monro rodila Kenediju?! (Foto)

Tvrdnju ginekologa poznate glumice koji je pre mnogo godina rekao da je Merlinka nakon dva pobačaja u junu 1961. godine rodila ćerku moglo bi da potvrdi postojanje Gladis Bejker Moris

Tvrdnju ginekologa poznate glumice Merilin Monro koji je pre mnogo godina rekao da je Merlinka nakon dva pobačaja u junu 1961. godine rodila ćerku moglo bi da potvrdi postojanje Gladis Bejker Moris.

Gladis (53) je pokrenula sudski postupak budući da je najveći deo života provela u uverenju da je dalji potomak čuvene glumice, tačnije ćerka njene rođake Meredit Bejker.

Ipak, Meredit je u martu 2014. godina na samrti priznala svojoj kćerki da je usvojena i da je zapravo plod zabranjene ljubavi između Merilin Monro i Džona Kenedija.

“Rekla mi je da se Merilin plašila da će braća Kenedi ubiti i nju i dete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje”, otkrila je Gladis.

Nakon što je pronašla dokumenta da je zaista usvojena Gladis je privela kraju postupak dokazivanja rodbinskih veza sa jednim od najintrigantnijih parova u istoriji.

Foto: Printscreen YouTube

Ukoliko DNK pokaže da je zaista ćerka Merilin Monro i Džona Kenedija, procenjuje se da će dobiti 100 miliona dolara koliko se procenjuje bogatstvo čuvene glumice koje se godišnje uvećava za neverovatnih pet miliona.

(Kurir, B92)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *