U tajnosti snimljena filmska verzija po mnogima najbolje serije svih vremena

U vrijeme modernih tehnologija i društvenih mreža, teško je povjerovati da neki veliki holivudski projekt može ostati tajna.

BUKA portal / 24. August 2019

Ipak, to je pošlo za rukom producentima filma “Breaking Bad”, nastalog po istoimenoj seriji koja je dugi niz godina obarala rekorde gledanosti, a danas uživa kultni status.

Glumac Bob Odenkirk, koji u seriji i filmu glumi Saula Goodmana, priznao je portalu MovieWeb da su film uspjeli snimiti u potpunoj tajnosti. “Teško mi je povjerovati kako ne znate da je film snimljen, ali jest, uspjeli su. Znate što hoću reći? Sačuvavši tu informaciju od javnosti napravili su nevjerojatan posao”, izjavio je.

Detalji radnje još nisu poznati, ali je potvrđeno da će Bryan Cranston i Aaron Paul, koji su u seriji glumili Waltera Whitea i Jessea Pinkman, reprizirati uloge i u filmu. Trajat će, piše Hollywood Reporter, dva sata i pratit će Jessejev život nakon događaja u seriji.

Netflix objavio pa povukao informacije o filmu

U curenju informacija oko novog filma pomogao je i Netflix. Na njihovoj stranici nakratko je objavljeno da će se film zvati “El Camino: A Breaking Bad Movie”. Iako je informacija brzo uklonjena, jedan je korisnik snimku ekrana objavio na Redditu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *